què fem?

Acronim és una agència de marketing digital que treballa amb una visió estratègica i creativa per a les marques. La nostra missió és ajudar a les empreses i entitats a dinamitzar la seva activitat a través del màrqueting, el branding i la comunicació amb la finalitat de convertir-les en organitzacions més competitives.

Amb més de quinze anys elaborant estratègies de màrqueting i campanyes creatives, l’equip d’Acronim Digital Feeling està format per professionals de màrqueting, Comunity Management, analistes, programadors, dissenyadors gràfics i periodistes.

 

A l’hora de fer una estratègia corporativa, hem de tenir molt clars els nostres objectius; qui som i qui volem arribar a ser. Acronim busca el valor diferencial i competitiu de la teva marca, per tal de diferenciar-nos de la competència.

"El que construeix la marca no és el missatge, sinó l'experiència que es viu”.
Alex Pallette

Si una empresa vol tenir presència a Internet, el primer pas és el Marketing Digital. A Acronim realitzem plans de comunicació integrals per tal de que els nostres clients tinguin una presència i notorietat a Internet. Ens especialitzem en diferents àmbits del Marketing Digital, com el posicionament web (SEO), la publicitat online (SEM), analítica web, gestió de xarxes socials, campanyes de e-mailing i disseny de pàgines web.

"Tots els continguts han de ser excel·lents, han de provocar que els altres vulguin compartir-los".
Joe Pulizzi

L’estètica i el disseny són bàsics per a crear una imatge coherent, que cridi l’atenció, que sigui recordada i que generi confiança.

El disseny gràfic és una activitat creativa que té per fi projectar les marques perquè siguin útils i estètiques.