La teva imatge corporativa comunica?

La imatge corporativa d’una empresa és important i defineix la identitat d’aquesta. La marca gràfica són el conjunt de característiques, valors i creences amb les quals s’identifica l’empresa.

És important que el web, les targetes, les carpetes i tots els elements corporatius, tinguin el mateix look, mantenint així una identitat corporativa que dóna personalitat a la marca.

Una bona imatge corporativa garanteix notorietat de marca, parla bé de la mateixa i transmet confiança i professionalitat en els productes i serveis que ofereix l’empresa.

Els logotips més recordats són els de disseny simple

Un bon disseny del logotip et distingeix de la competència i et dóna un avantatge competitiu. El logotip ha de ser simple i fàcil de recordar. El disseny, colors i formes han de ser únics al mercat, resistint el pas del temps, les modes i els estils temporals.

Imatge corporativa Vs. Cromatismes

Una de les parts importants de la imatge corporativa és el color. El cromatisme defineix la personalitat de la marca, i ens ajuda a definir el logotip, conjuntament a la seva tipografia.

En el disseny d’un logotip, l’ús del color ha de ser fonamental, doncs cada color genera emocions i sentiments diferents. A continuació compartim amb vosaltres una taula amb colors, adjectius i marques que utilitzen aquest color. La finalitat és que Acrònim Digital Feeling us aporti llum a l’hora de triar correctament la vostra tonalitat.

Quin color t’inspira més?

Vermell: Amor calor valor passió poder espontaneïtat sexe ira i inclús perill


Taronja: Transmet amabilitat, alegria, innovació, energia i diversió


Groc: optimisme, hospitalitat, tranquil·litat, creativitat, atemporalitat.


Verd: Creixement, renovació, relaxació, joventut orgànic, seguretat


Blau: Força, frescor, calma, serenitat, descans, confiança, intel·ligència.


Lila: Misteri, sofisticació, eternitat, exemplaritat, luxe, moda, frivolitat, erotisme.


Rosa: Il·lusió, ensomni, infància, delicadesa, tendresa, delicadesa, cortesia.


Cafè: Acollidor, estabilitat, confort, amargura, calidesa, corrent, rústic.

Per on comencem?

A Acronim Digital Feeling som experts en màrqueting digital, disseny i estratègia corporativa. Podem ajudar-te a millorar la imatge de la teva empresa, per atreure més clients, generant així oportunitats de negoci o aconseguir notorietat a les xarxes socials.

Una empresa no és només el que ofereix i ven, si no el que es percep d’ella.