TRES ANYS DESPRÉS DEL CANVI DE MARCA I RESTYLING, LA JUGADA FINANCIERA ACUMULA MILIONS DE VISITES ANUALS I S’HA CONVERTIT EN LA WEB DE REFERÈNCIA DEL MÀRQUETING I LES FINANCES ESPORTIVES.

Des d’Acrònim Digital Feeling vam treballar en la creació del nou logotip i en el restyling de la imatge corporativa de la Jugada Financiera.

Tres anys després del seu rellançament, fem balanç dels èxits obtinguts pel portal.

L’objectiu inicial del projecte era el d’atraure tràfic a la seva pàgina web i en el últim any s’han registrat més d’un milió de visites, un èxit absolut. El disseny i la nova marca han contribuït a aconseguir amb escreix els objectius marcats a l’inici del projecte.

El referent de l’actualitat de les finances esportives a Espanya ha posat des del primer dia a disposició dels aficionats i professionals de l’esport les notícies que els ajuden a comprendre millor el negoci de l’esport.

La Jugada Financiera és un projecte nascut l’any 2013 per posar a l’abast dels aficionats a l’esport tota l’actualitat del negoci que es mou al voltant de l’activitat esportiva fent referència al màrqueting, patrocini i finances esportives.

I és que l’esport no és només entreteniment; és també un gran negoci que genera enormes quantitats de diners al seu voltant.