COMERÇ ELECTRÒNIC

Sabies que…

El nombre d’internautes compradors (e-shoppers) a Espanya ha aconseguit els 15 milions i els experts auguren que aquesta xifra continuarà augmentant de forma significativa en els pròxims anys. Un 32% de la població ha realitzat compres en alguna web durant l’últim any situant al nostre país per sobre de la mitjana europea.

Vols que els teus productes o serveis també es venguin en Internet?

Acronim Digital Feeling dissenyem i desenvolupem la teva botiga online personalitzada. Creem la teva plataforma de comerç electrònic perquè puguis augmentar les teves vendes en la xarxa al mateix temps que aconsegueixes nous clients i guanyar visibilitat.

Sempre estem al dia de les últimes tendències del mercat i les implementem a les botigues online dels nostres clients. Aquest any per exemple se li està donant una gran importància a les imatges, al flat i material design, a les targetes per a presentar ràpidament el contingut rellevant i als botons simplificats per a mantenir l’atenció en les fotografies.

Projectem e-commerce optimitzats per a tota mena de suports (smartphone, tablets & desktop) perquè tots els teus clients accedeixin a la teva botiga online des del suport més còmode per a ells.

ecommerce Acronim Digital Feeling

Sempre treballem amb l’última tecnologia de botigues online i assegurarem l’òptim funcionament del hosting assessorant els nostres clients en tot moment per a aconseguir el major rendiment de l’e-commerce i per tant els màxims beneficis.

Utilitzem plataformes de programació de codi obert com prestashopmagento woocomerce depenent de les característiques i funcions necessàries de cada client.

Llança ja el teu negoci al món online i descobreix un nou univers d’oportunitats per al teu negoci.